Snoeien gevaarlijke bomen in Berlaar, dé specialiteit van Filip Sieps Tuinen

Hoogste bomen efficiënt snoeien

Majestueuze bomen in de tuin, daar prijst u zich gelukkig mee. Ze zijn een onmisbaar element in uw buitenruimte, herbergen prachtige vogels en zorgen voor de nodige schaduw. Maar wat als het onderhoud van uw bomen u letterlijk boven het hoofd groeit? Takken die gevaarlijk bewegen bij stormweer, oude of zieke bomen die hun kracht verliezen, te hoge bomen die bij sterke wind hun stabiliteit verliezen… Bomen kunnen ook een risico opleveren. Daarom specialiseert Filip Sieps Tuinen in Berlaar zich ook in het snoeien van gevaarlijke bomen.

Snoeien bomen: zo gaan we te werk

Dankzij onze ervaring én het materiaal dat we tot onze beschikking hebben, zijn we in staat om zelfs de hoogste bomen efficiënt te snoeien. Dat doen we voor ondernemingen, maar ook voor particulieren.

Ter plaatse bekijken we het optimale plan van aanpak. Snoeien we met of zonder hoogtewerker? Dat hangt van de situatie af. Na afloop van de snoeiwerken verhakselen we de takken als u dat wenst, en kunnen we alle groenafval met ons mee nemen.

Wilt u gevaarlijke of hoge bomen laten snoeien in Berlaar? Geef ons een seintje. We maken met plezier tijd én een gratis offerte voor u.